با تعهد اولی میتونن زمین دومی از من بگیرند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۲ #65546076

سلام در سال ۹۶ به مسکن و شهرسازی بابت حق انتفاعی احداث یک فروشگاه تعهد محضری دادم که هر وقت خواستن زمین ازم بگیرن وقتی تعهد دادم بعد از مدتی زمین صاحب پیدا کرد و زمین ازم گرفتن کلی هم این وسط من ضرر کردم اما بعد از مدتی در جایی دیگه و با مختصات دیگه یه زمین دیگه گرفتم و بابت زمین دوم تعهد محضری ندادم. حالا سوالم اینه با تعهد اولی میتونن زمین دومی از من بگیرن یا ربطی بهم ندارن!؟ در ضمن مدت قراردادم سر رسید نشده اما اونها با اتکا به تعهد محضری زمین اولی دارن اذیتم میکنن

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در تعهد نامه مشخصات زمین اولی ذکر شده باشد ارتباطی به زمین دوم ندارد و شامل ملک بعدی نخواهد شد.

بستگی به مفاد تعهد دارد در صورتی که تعهد ارایه شده صرفا به زمین اولی ارتباط داشته باشد نمی تواند در مورد زمین دوم مورد استناد قرار گیرد

درود
با توجه به اینکه زمین دوم را در پی گرفته شدن زمین اول از شما دریافت نموده اید امکان استفاده از تعهد نخست برای اداره شهرسازی فراهم است.

اگر در تعهدنامه به مشخصات زمین اشاره شده باشد امکان انتساب آن به زمین دیگر وجود ندارد ولی اگر تعهد به صورت کلی باشد امکان بسط تعهد به زمین دوم وجود دارد .

با سلام
درصورتی‌که تعهدنامه در ارتباط با ملک قبلی باشد شامل ملک بعدی شما نخواهد بود.