این خسارات مالی بهم برگشت داده میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۴ #65540001

با سلام و عرض ادب خدمت شما خونه من جعل سند شده و سند من به شخصی کلاه برداری کرده انتقال داده شده سند خونه من به ۷ نفر فروخته شده در اصفهان تهران قم بوشهر این اتفاق افتاده منو از خونم انداختن بیرون توی این پرونده جعل سند کلاه برداری خیانت در امانت و فروش مال به غیر اثبات شده توی این پرونده خیلی خسارات مالی وارد شده و علاو بر اون قراردادی که با وکیلم دارم از پول خونس یعنی میشه ۴۰۰ میلیون ایا این خسارات مالی بهم برگشت داده میشه یا حدا عقل فقد دست مزد وکیلم بهم برگشت داده میشه اگر این مبلغ بهم برنگرده فقد یه حقوق دارم باشم ایا قانون خونه منو ازم میگره و به فروش میزاره برای دست مزد وکیلم ایا امکان اقساطی شدن اون هست

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق الوکاله وکیل طبق تعرفه قانونی خواهد بود

سلام.حق الوکاله طبق تعرفه ملاک است و الباقی تعلق نمی گیرد و هزینه تمبر دادرسی نیز قابل دریافت است.

با سلام
حق الوکاله وکیل تا مبلغ مندرج در تعرفه قابل وصول بوده و مازاد بر آن می بایست توسط جنابعالی بر اساس مواعد تعیینی در قرارداد عینا پرداخت گردد.

مطالبه حق الوکاله از طرف شما طبق تعرفه خواهد بودنه بیشتر

درود بر شما
در صورت صدور حکم به نفع شما ،خسارات دادرسی ازجمله هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را میتوانید مطالبه نمایید البته حق الوکاله وکیل وفق تعرفه پرداخت میشود و مابقی بر عهده ی خود شماست . در مورد پرداخت اقساطی حق الوکاله ، پرداخت ها باید به میزان و زمان تعیینی در قرارداد حق الوکاله باشد .

درود بر شما، تمام هزینه های دادرسی تا حق الوکاله وکیل(بر اساس تعرفه) از محکوم قابل مطالبه خواهد بود.

بادرود
درصورتی که بتوانید اثبات کنید خانه برای شماست میتوانید حق الوکاله وکیل را طبق تعرفه و هزینه دادرسی را از محکوم مطالبه کنید