پیگیری اخذ سند طلاق جهت دریافت مدارک شناسایی مفقودی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۱۷۵ #65484

با عرض سلام و خسته نباشید حضور اساتید محترم. در سال 94 همسرم با گرفتن وکیلی، از بنده تقاضای طلاق توافقی کرده و اینجانب به وکیل ایشان وکالت دادم که مراحل قانونی را بدون حضور اینجانب طی کند. متاسفانه کلیه مدارک شناساییم گم شده است. جهت گرفتن شناسنامه و کارت ملی المثنی سند طلاق از طرف اداره ثبت و احوال درخواست شده است ولی متاسفانه سندی ندارم، با توجه به اینکه تمام موارد توسط وکیل انجام شده است؛ دفترخانه ای که سند طلاق در آن به نگارش در آمده را نیز نمی دانم کجاست تا رونوشتی تهیه کنم. در ضمن همسرم و خانواده ایشان نیز حاضر به دادن آدرس دفترخانه نیستند، لطفا اینجانب را رهین منت قرار داده و راهنمایی بفرمایید تا بتوانم جهت اخذ مدارک شناسایی ام اقدام کنم. با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما باید سند ازدواج و رونوشت آن را از دفترخانه محل عقد تهیه کنید و در صورتیکه دفترخانه نباشد باید از کفیل او تهیه کنید.