آیا میتونم از اجرای احکام و یا دادگاه بخوام که محکوم علیه رو الزام به آمدن در روز رسیدگی به دادگاه کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۳ #65476247

سلام

در زمینه کلاهبرداری و فروش مال غیر از فردی شکایت کردم و دادگاه تجدید نظر حکم قطعی محکومیت یکسال حبس داده و در اجرای احکام هم محکوم رو جلب و تحویل دادگاه نیابت شهرستان دادم ولی به دلیل بیماری و شرایط کرونا با وثیقه آزاد شده .
برای رد مال در دادگاه حقوقی شکایت کردم و یکماه دیگه روز رسیدگی دادگاه هست .
چون حضور محکوم علیه برای روشن شدن پرونده لازمه .
چکار باید کنم .

سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف نظر از اینکه محاکم کیفری در پرونده با موضوع کلاهبرداری، ضمن حکم به مجازات مجرم ،رای به رد مال نیز صادر می نمایند و از این حیث نیازی به طرح دعوی حقوقی برای رد مال نمی باشد.
در خصوص سوال مطروحه لازم به بیان است که هیچ گونه الزامی جهت حضور خوانده در جلسه رسیدگی وجود ندارد.با این حال با توجه به حکم دادگاه کیفری رای به محکومیت خوانده صادر خواهد شد.

دادکاه تشخیص می دهد که چکاربکند یا نکند واستنادی به درخواستهای شما نمی کند چون روال قانونی نزد انها است ورعایت می کنند و به موقع هم تصمیم گیری می کنند

با سلام
در امر کیفری کلاهبرداری علاوه بر مجازات حبس محکوم علیه به رد مال محکوم میگردد

بدون حضور محکوم نیز براساس اسناد و مدارک رسیدگی صورت میگیرد

سلام
خیر
برای خوانده دعوی الزامی به حضور در دادگاه حقوقی نیست . در نهایت دادگاه با مستندات رای صادر میکند

سلام
عدم حضور ایشان مانع رسیدگی نیست و قاضی رای را صادر میکند.

با سلام
خیر
الزامی برای اهرم فشار به متهم جهت حضور در جلسه رسیدگی نیست
لذا بدون حضور متهم نیز با استناد به آرای دادگاه کیفری شما میتوانید احقاق حق نمایید حتی بدون حضور متم .