با همه این تفاسیر این پرونده‌ها میتونه روی نظر قاضی تاثیر منفی بذاره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۴ #65463549

دیشب ساعت یک نامزدم میبینه که یه دختر ۱۲.۱۳ ساله پشت یه موتور داره گریه میکنه و داد و بیداد میکنه که دزدیدنش بعد خودشو از موتور پرت میکنه پایین. اینم که شرایط و اینجوری میبینه سوارش میکنه که ببردش کلانتری موتوریه هم تا یه جایی دنبالشون میاد. بعد که موتوریه میره نامزدم یه گشت پلیس میبینه و دختر رو پیاده میکنه و میگه برو جریان و تعریف کن و شکایت کن. دختره هم میره به پلیس میگه که این آقا یعنی نامزد من ایشونو دزدیده و قصد داشته اذیتشون کنه. پلیس هم ایشونو دستگیر میکنه. امروز بعدازظهر رفتیم دادگاه و بازپرس کشیک گفت که وقتی دختره رو ببینه حکم نهایی رو میده و گفت که نامزدم تا ۴ شنبه توی کلانتری باید تحت نظر باشه و دستور احضار شاکی و دراوردن سابقه متهم یعنی نامزدم رو داد.
در رابطه با قضیه این دختربچه که اگه قاضی دستور بده دوربین هارو چک کنن حرف نانزدم ثابت میشه مشخص میشه که دخترخانم دروغ گفته. مشکل اینجاست که نامزد من در گذشته با چند تا خانم کل‌کل و بحث داشتن و کار به فحش میکشه و اون ها هم ازشون به عنوان مزاحم تلفنی شکایت میکنن. ما دنبال این شکایت ها نرفتیم ولی از توی ثنا که پیگیری کردیم یکی بابت نبود دلایل کافی پرونده بسته شد و یکی هم حکم شلاق داد بازم پرونده ای باز باشه نمیدونم.
اگه دختره نیاد دادگاه چی میشه؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده های سابق کیفری قطعا تاثیرگذار هستند اما ملاک قطعی صدور رای دلایل و مستندات فعلی هستند اگر همسرتان نتواند با ارائه دلایل و مدارک خود اتهام وارده را رفع کند محکوم خواهد شد پیشنهاد میگردد در این مورد حتما قرار تامین دلیل یا همان فیلم ضبط شده دوربین را از مرجع قضایی درخواست کنید

باسلام
با توجه به توضیحات شما، پرونده های قبلی روی ذهن قاضی تاثیرگذار است و درصورتی که نامزد شما نتواند از خود رفع اتهام نماید، ممکن است محکوم شود.

درخواست بازبینی فیلم دوربینها را بدهید. درصورت عدم اثبات بی گناهی توسط مدارک و ادله ، بابت مزاحمت برای بانوان محکوم خواهند شد

با سلام
کسی که شکایت کرده باید برای اثبات ادعاش مدرک داشته باشد اگر دختره حاضر نشود ونتواند مدرک محکمتری بیاورد رای به نفع شوهر شما صادر میشود وشما هم می توانید لایحه ی دفاعیه تنظیم کنید

سلام و درود، در این شرایط اگر چه سابقه ی کیفری‌همسرتان مدنظر خواهد ‌بود اما در صورت بررسی دقیق مدارک از جمله دوربین مذکور، قرار منع تعقیب صادر خواهد شد؛ توصیه می گردد قرار تامیل دلیل(فیلم ضبط شده دوربین) درخواست نمایید؛ آرزوی بهروزی.

سوابق قبلی ایشان ارتباطی با این پرونده نداره و نمیتونه دلیلی برای محکوم کردن ایشون باشه. در راستای اثبات بی گناهی ایشون از شعبه درخواست بازبینی فیلم دوربین های محلی که اتفاق رخ داده رو بدید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اگه نیاد پرونده طبق دلایل شما رسیدگی میشه ، قطعا پرونده های قبلی روی ذهن قاضی تاثیر میذارن