در صورتی که برای طلاق توافقی اقدام کرده باشیم و تمایلی به طلاق نداشته باشم می توانم از ادامه آن انصراف دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #65458

سلام دختری هستم عقدکرده حدود3سال است که تقاضای مهریه و نفقه کرده ام و به واسطه خسته شدن، توافق نامه ای را که وکیل شوهرم برای طلاق توافقی تنظیم کرده بود را امضا کردم. الان پشیمان شده ام ومیخواهم مثل قبل مهریه و نفقه ام را پیگیری کنم.آیا میتوانم برای طلاق توافقی ادامه ندهم؟هنوز حتی به پزشکی قانونی هم فرستاده نشده ام.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در طلاق توافقی تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده است می توانید از ادامه پرونده منصرف شوید (چنانچه برای طلاق توافقی وکیل دارید حتما این امر را به وکیل خود اطلاع دهید) و چنانچه پرونده مهریه و نفقه شما در جریان است آن را پیگیری کنید.