ضمانت اجرایی برای سازش چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱۴ #65457841

شرح درخواست
سلام ، ببخشید من و همسرم ۶ ساله ازدواج کردیم و همسرم خیلی کتک میزد و فحاشی میکرد من هم هیچوقت نه شکایت کردم نه پزشکی قانونی رفتم ، حال ایشون میگن من تورو نمیخوام و بیا توافقی تموم کنیم بنده وکیل گرفتم و گفتم ابتدا سازش کنیم قبل از اینکار مهریه رو هم اجرا گذاشتم و مهریه بنده ۳۰ عدد سکه هست، وکیلم با همسرم صحبت کرد برای سازش گفت خانوم باید تعهد مهظری بده نه من بنده نه خیانتی کردم نه کار خلاف عرف و شرع ولی ایشون میگن هم من ضمانت اجرا میذارم هم خانوم تا برگردیم سر خونه خودمون بنظر شما باید چکار کنم مسیر پیش رو درست هست؟!

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد محضری برای طلاق یا ادامه زندگی؟ اگر قصد ادامه زندگی را دارید نیازی به تعهد نیست مگر آنکه توافقی داشته باشید . اگر هم برای طلاق میخواهید تعهد بدهید که بازهم نیاز به این کار نبوده و وکیل شما میتواند صورتجلسه توافق را تنظیم نماید .