جرم توهین و افترا و نشر اکاذیب با هم در صورت اثبات چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #65442452

با سلام خدمت وکلای عزیز...
آیا امکان گرفتن ضرر مادی یعنی هزینه وکیل هم وجود دارد؟
یعنی اگر این سه جرم با هم اثبات شود مجازات کلی چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن ادله مثبته حداکثر مجازات یکسال حبس و ۸۰ ضربه شلاق که بستگی به دعاوی مطروحه و شرایط متهم خواهد داشت
در دعاوی کیفری حکم به پرداخت حق الوکاله داده نمیشود

سلام وقت بخیر
توهین اگر موجب حد قذف باشد ۸۰ ضربه شلاق و افترا بستگی به جرم محرز شده یک ماه تا یک‌سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق که طبق نظر قاضی تعیین می گردد.

بستگی به شرایط متهم دارد و شامل حیس و جریمه یا به تنهایی یکی و هزینه های مادی تا پایان دادرسی در دادگاه کیفری قابل مطالبه هست