آیا میتونه پارکینگ مستقل خودش رو به عنوان انبار اجاره بده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۲ #65432750

ساختمان ما یک پارکنیگ مستقل و دو طبقه, هرطبقه ورودی مستقل و جدا در دارد . بنده ساکن طبقه اول هستم , همسایه طبقه بالا پمپ آب خونه اش توی پارکینگ نصب بود اما ایشون پارکینگ خونه رو که به عنوان انبار مواد غذایی و قنادی اجاره داده ((طوری که در ماه حداقل یکی دوبار تریلی بار آرد و نشاسته و روغن قنادی و .. میاره که کارگر حتی میتونه از روی تریلی به راحتی به پنجره خونه من که طبقه اول هستم دسترسی داشته باشه ) ) و چون دسترسی به پمپ آب نداشته پمپ آب رو روی پایگرد راه پله طبقه خودش که بالاسر طبقه ی من میشه نصب کرده و همه صدای پمپ آب ۲۴ ساعته توی خونه من هست حدود ۵ ماهی هست بار ها تذکر داده ام اما راضی به برگردندان پمپ آب به پارکینگ که حتی مستاجرش هم با این مساله مشکلی نداره نیست.
حالا من میخواهم شکایت کنم آیا با شکایت این مساله حل میشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به هیچ وجه نمیتوانند پارکینگ را برای سایر موارد استفاده کنند (به صورت تغییر کاربری )، ضمنا راه پله و پاگرد نیز جزو مشاعات است و استفاده اختصاصی ممنوع است ! حتی برای گذاشتن اشیاعی مانند جاکفشی . لذا میتوانید موضوع را از طریق حل اختلاف با مدیر ساختمان یا سایر مالکین و در غیر اینصورت اگر تغییراتی در ساختمان ایجاد نموده اند از طریق شهرداری برای اطلاع و اعتراض به موضوع استفاده از پارکینگ به عنوان انباری تجاری و نهایتا مراجع قضایی برای کل موضوعات پیگیری نمائید .

با سلام
پارکینگ جزو مشاعات است و نمیتوان به تنهایی از آن استفاده نمود همچنین خارج از کاربری تعریف شده نیز قابل استفاده نیست لذا نمیتوان آنرا اجاره داد بابت قنادی و ...
در خصوص سر و صدای پمپ میتوانیدبه عنوان سلب آسایش و ایجاد سروصدا بطرفیت شخص مورد نظر شکایت خود را در سامانه ثبت نمایید و قابل پیگیریست.

با درود
اگر برای شما مزاحمتی ایجاد می‌کنند و ان پارکینگ اختصاصی تبدیل به یک آمد و شد های شده، که خارج از عرف محل مسکونی است، آری میتوانید طرح دعوی نمایید.

با سلام
اولا بایستی عرض شود شخص حق اجاره یا استفاده تجاری از پارکینگ را ندارد
دوما در صورت سلب آسایش یا ایجاد مزاحمت و ازار به دلیل قرار دادن پمپ آب میتوانید به طرفیت شخص اقامه دعوی نمایید

سلام با توجه به قوانین مربوط به آپارتمانها پارکینگ معمولا جزء مشاعات می باشد وکسی حق ندارد استفاده دیگری که موجب مزاحمت برای دیگر ساکنین باشد را انجام دهد ...گذاشتن اشیاء در محوطه پارکینگ قابل پیگیری می باشد ...مطابق با ماده ۳ آیین نامه آپارتمانها قرار دادن وسایل به صورت انباری در پارکینگ ممنوع بوده و قابلیت پیگیری و شکایت از طرف همسایگان را دارد ...البته در بعضی از ساختمانها که پارکینگ اختصاصی می باشد با زهم قایل پیگیری می باشد .اما در جاییکه مدیر ساختمان و همسایگان همه اتفاق نظر دارند در بعضی مسایل موضوع فرق می کند

خیر استفاده از پارکینگ خارج از کاربری تعریف شده برای آن و برای استفاده انباری امکان پذیر نیست

با سلام
امکان استفاده از پارکینگ در موضوع مورد سوال وجود نخواهد داشت .