امکان استرداد دختر ۱۴ ساله توسط پدر به دلیل بی‌بند و باری

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۰۵ #65419712

با سلام، یک پدر هستم. بیش از ۵ سال است طلاق گرفتیم و قیم دخترم خودم هستم، به خواست خود دخترم، ایشون رفته پیش مادرش زندگی می‌کنه اما او به خاطر شغلش بچه‌ رو برداشته برده تهران و آدرس هم نداده. البته تلفنی در تماسم ولی از وضع حجاب و طرز پوشش دخترم اصلا راضی نیستم و هر روز بدتر میشه، تا جایی که نصیحت فایده نداشت و دعواش کردم. دخترم ۱۴ سالشه و گفتن میتونه خودش انتخاب کنه کجا زندگی کنه ولی قیم هنوز منم. حالا خواستم بدونم میشه بابت عدم صلاحیت اخلاقی و یا بی‌بندوباری شکایت کنم و دخترم رو بیارم پیش خودم حتی به زور؟ البته دلیل جداییمون هم همین مورد اخلاقی خانم بوده. نمی‌خوام دخترم رو هم مثل خودش بار بیاره. راهی هست؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، نکته اول شما ولی دختر خود هست و قیم ایشان نمی باشید.
نکته دوم اینکه بعد از ۹ سالگی دختر خودش تصمیم می گیرد که با مادر زندگی کند یا پدر و نمی توانید او را به اجبار و زور نزد خود ببرید.

خیر اقدام به زور نمیتوانید انجام دهید و تصمیم گیری با دخترتان می باشد.

سلام قیمومت و حضانت دو مقوله جدا هستن .فرزند شما خارج از سن حضانت هستن وحق انتخاب با ایشان است .

با سلام انتخاب با خود ایشان است

سلام
ایشان حضانت خارج شده و حق انتخاب با دختر است.

با سلام
خیر.دختر شما از سن حضانت خارج شده است و حق انتخاب منزل با دختر است

با توجه به خروج ایشان از تحت حضانت تشخیص با ایشان است