چه راه حلی وجود دارد تا بنده بتوانم مدرکم را آزاد کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #65419053

باسلام
بنده سال ۹۶ به یک شرکتی وکالتنامه ۲ ساله جهت استفاده از مدرکم در جهت استفاده در رتبه بندی داده ام که حدود ۱ سال است که منقضی شده است، ولی با اینحال شرکت از آزاد سازی مدرکم از سامانه رتبه بندی امتناع می کند،
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا با ارسال اظهارنامه ایشان را ملزم به تسلیم و عودت مدارک خود نمایید
در صورت عدم نتیجه از طریق مراجع قضایی جهت این امر اقدام گردد

سلام. هم اظهارنامه و بعد دعوای حقوقی برای ابطال وکالتنامه و اگر سواستفاده ای از مدرک شما انجام داده اند، شکایت خیانت در امانت

سلام
میبایست اقدام به تنظیم و ارسال اظهار نامه برای شرکت نمایید و مراتب فسخ و عدم رضایت را اعلام کنید