چجوری جلوی فروش رو بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #65411921

با عرض سلام وخسته نباشید بنده یه ملک داشتم با بغل دستیمون تجمیع کردم و اون قرار شد که واحد من رو به علاوه ۲۰۰ میلیون تومان بگیره و در عوض بهم یه واحد ۱۵۰ متری طبقه اول بده تو قرارداد که تو بنگاه نوشته شد یه سری موارد ذکر شد مثلا اینکه واحد ما کفش بلوک پلی استایلن باشه کاشی ها درجه یک باشه واحد ها یکسان باشند و چند تا موارد دیگه که به چند تاشون عمل نکرده قرار بود وقتی طبقه سه سقفشو زد ما بریم سند ۴ دانگ از زمین خودمون به نامش بکنیم اونم دو دانگ از زمین خودش بناممون بکنه ما کارشناس بردیم سر ساختمون و تایید کر که یه سری بند هاش عمل نشده و تایید کرد مام بهش اظهار نامه زدیم که تا به تعهداتت عمل نکنی ما به نامت سند نمیزنیم و اون هم جوابی به اظهار ناممون نداده تو قرارداد هم گفته شده به اضای هرروز تاخیر در سند زدن باید ۱۰۰ هزار تومن هر روز دیرکرد پرداخت بکنیم الان آگاه شدیم که این آقا می خاد با سند خودش واحداشو بفروشه و علنن شکایت مارو هیچ کنه با اینکه سند ها ادغام نشده اون میتونه واحدشو پیشفروش بکنه؟ جفت سندا هم تو بنگاه هستش اگه که میشه ما چجوری جلوی فروش رو بگیریم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید الزام به انجام تعهد را به طرفیت مقابل از دادگاه بخواهید

سلام
بهتر است با در دست داشتن مدارک جهت برسی بیشتر به دفاتر یکی از وکلا مراجعه حضوری داشته باشید !

با سلام
بهتر است به همراه تمامی مدارک و شواهد موجود با مراجعه به دفتر یک وکیل کارآمد در این زمینه مشورت و راهنمایی و در صورت تمایل اخذ وکیل نمایید تا با برسی بیشتر و دقیق اسناد و مدارک بتوان برای نفع شما اقداماتی انجام داد

-- در پلاکهای تجمیع شده امکان اخذ سند بدون تجمیع و رضایت مالکین میسر نیست .
-- چنانچه بدون تعیین تکلیف قانونی واحد متعلق به شما ، اقدام به فروش به وسیله سند عادی و بیع نامه نماید امکان ابطال برای شما وجود دارد .
-- توصیه میشود هرچه سریعتر اقدامات قانونی لازم برای احقاق حق خود را با کمک یک وکیل مبرز آغاز نمایید .