تکلیف موارد اختلافی در استرداد جهیزیه چگونه مشخص میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۱ #65409803

هنگام ازدواج یک سری وسایل رو خود زوجه خریدن و فاکتور دارن که در این زمینه بحثی نیست ولی من هم به جای بخشی از وسایلی که عرفا مرد تهیه میکنه مبلغی پول به حساب پدر خانمم واریز کردم تا به سلیقه خودشون خرید کنن. فیش واریزی رو هم دارم. ولی الان اونا به استناد فاکتوی که به نام خودشونه مدعی هستن که این اموال مربوط به زوجه هست و میخوان ببرن. اموال مورد اختلاف هم مشخصه و خودشون بارها شفاها گفتن که این سه قلم رو با پول شما خریدیم.

میخوام بدونم تکلیف این سه قلم کالا چه میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهود معرفی کنید والا میتوان به موجب رسیدهای پرداختی اصل مبلغ را مسترد کنید

کالاهای خریداری شده با توجه به اینکه فاکتور به نام شما نیست متعلق به صاحب فاکتور است. شما نسبت به مبالغ پرداختی می توانید دادخواست مطالبه مطرح کنید

شما فقط میتوانید مطالبه وجه آنرا نمایید یا در دادگاه این موضوع را عنوان نمایید و تقاضای قسم کنید .

شما می توانید به استناد پولی که پدر خانمتان دادید و فیش واریزی که دارید دادخواست استرداد آن مبلغ پول را در خواست کنید

با توجه به اینکه فاکتور خرید کالاها به نام شما نمی باشد صرفا می توانید با استناد به گردش حساب بانکی و فیش واریزی خود مبلغ مورد نظر را از پدر همسرتان مطالبه نمایید ولیکن در خصوص اثاث خریداری شده ادعای شما به نتیجه نخواهد رسید.

با سلام اگر در این خصوص شهودی دارید می توانید استشهادیه تنظیم و آن را ارائه نمایید