راهکار مناسب برای اثبات مالکیت و دریافت حکم مالکیت ما چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #65392108

با سلام و احترام
ما سه شریک هستیم که سال ۹۶ با قدرالسهم مساوی دو قطعه باغ بهم چسبیده با دو قولنامه رسمی مجزا از فروشندگان مجزا در توابع تنکابن خریدیم. مجموع این دو باغ که حدود ۱۰۵۰۰ متر مربع می باشد فاقد سند و بنچاق رسمی بوده و فقط مدارک دست نویس و تقسیم نامه قدیمی مربوط به سال ۱۳۵۷ وجود دارد.اداره ی جهاد گفته باید اثبات مالکیت انجام دهید. با توجه به اینکه ما شرکا هیچ اختلافی با هم نداریم
سپاس از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
باتوجه به مدارک دعوای اثبات مالکیت طرح کنید.

اگر چه بین شرکا اختلافی وجود ندارد لاکن شما باید به طرفیت جهاد و دیگر مراجع دولتی که در موضوع باید مجوزات لازم را صادر کنند ابتدا از طریق طرح دعوای اثبات مالکیت قولنامه خود در دادگاه باید اثبات مالکیت خود را اخذ نمایید تا اقدام بعدی امکان پذیر گردد

درود
برای اثبات مالکیت دادخواست مطرح کنید به دادگاه حقوقی ارجاع می شود.

درود بر شما، اثبات مالکیت ارتباطی با عدم وجود اختلاف میان شرکا ندارد و ممکن است در خصوص مسائل مربوط به دستگاه‌های اداری و دولتی برای احراز مالکیت شما به عنوان مدعی مالکیت باشد.

دعوی اثبات مالکیت به دلیل اختلاف میان شرکا مطرح نمیشود ، بلکه دستگاههای دولتی و اداری برای احراز سمت افراد مدعی تملک اراضی ، تقاضای گواهی و دادنامه قضایی مثبت مالکیت را میکنند . به عنوان مثال اگر قصد طرح درخواست تغییر کاربری در کمیسیون جهاد کشاورزی را داشته یا بخواهید از ادارات مربوطه تقاضای انشعاباتی نمایید یا در صورتیکه بخش از اراضی شما در طرح های عمومی و خدماتی قرار گرفته باشد برای دریافت مبلغ آن اراضی و نظایر این امور نیاز به گواهی اثبات مالکیت است .

با سلام
نظر به اینکه سند رسمی املاک به نام شما نیست و مبنای مالکیت شما قولنامه است جهت اجرای طرح هایی کشاورزی ، جهاد کشاورزی مالکین و متصرفین را به طرح دادخواست اثبات مالکیت ارشاد مینماید.توصیه میکنم ابتدا نسبت به انجام مشاوره حقوقی اقدام نمایید.