آیا به بازرسی استان خودمان یا حفاظت اطلاعات ستاد خبری اطلاع بدهیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۹ #65386815

با سلام وقتبخیر و خسته نباشید خدمت عزیزان.

زمین مسکونی دارای پلاک ثبتی ششدانگ داریم که در روستایی میباشد...میخواستیم جهت فروش اقدام کنیم، چون در طرح هادی بود و ما دیر فهمیده بودیم خیلی قبل ، دهیاری به بنیادمسکن، این زمین مسکونی را فضای سبز اعلام کرده بود .. حالا به ما گفته شده جهت پروسه تغییر کاربری باید فرایند آن از امضا دهیاری بعد امضا شورای روستا و بخشداری و نهایت بنیاد مسکن اقدام تا از حالت فضای سبز به همان مسکونی ششدانگ که دارای پلاک ثبتی ما است برگردد..
سوال اینجاست برای این کار شورای روستا فرم ها را بدون هیچ دلیلی سر لج بازی امضا نننمیکند ولی دهیاری امضا کرده لذا ما حتی جهت اخذ امضا از شورای روستا به ریاست بخشداری هم نامه نوشتیم که شورای روستا همکاری ندارد و از امضا کردن ممانعت میکند و هیچ دلیل ندارد ،،، پاسخ شورای روستا کاملا بی ربطی و دور دادن صورت مسئله بود و اینکه ریاست بخشداری هم گفت دیکه نامه نمیزنیم در مجموع هیچکس پاسخگو نیست...
توصیه بزرگواران چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مراتب از طریق بازرسی پیگیری گردد

از طریق بازرسی اقدام کنید

سلام از طریق بازرسی اقدام کنید

با درود
شما می‌توانید از طریق بازرسی و اعلام تخلف رو پیگیری نمایید

سلام و ارادت
از طریق طرح شکایت در بازرسی پیگیری نمایید .

درود بر شما، از طریق بازرسی بایستی مساله را پیگیری نمایید.

درصورت شکایت از عملکرد شورای و بخشدار میتوانید به واحدهای پیگیری شکایات فرمانداری شهرستان و درصورت عدم دریافت پاسخ لازم به استاندری استان مراجعه نماید