آیا با این تفاسیر ایراد اساسی و احتمال وجود جعل و سند معارض وجود ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #65355816

ششدانگ یک قطعه زمین که دارای دو جلد سند مالکیت دفترچه ای هرکدام سه دانگ و بنام دو شخص الف و ب بالسویه ثبت و صادر شده سپس مع الواسطه ششدانگ بنام شخص ج منتقل میشود و شخص ج طبق گواهی حصر وراثت فوت میکند و سپس وراث ج اقدام به فروش سه دانگ ملک در سال ۱۳۷۴ میکنند که ابتدا سه دانگ را بنام شخص ق میکنند که سند مالکیت سه دانگی که بنام الف صادر شده بود را منتقل و خریدار با ارائه آن جلد سند مالکیت به اداره ثبت تقاضای صدور سند مالکیت بنام خود مینماید و اداره ثبت سند مالکیت بنام شخص ق پس از ابطال سند سه دانگی اولیه و در صفحه و دفتر جدیدی ثبت و سند صادر مینماید با این تفاوت که در قسمت توضیحات سند مالکیت نوشته مورد ثبت سه دانگ مشاع از ششدانگ یک باب خانه بمساحت......قطعه شماره.....تفکیکی .
و سپس بعد از گذشت چند ماه ورثه شخص ج اقدام به معامله و انتقال قطعی سه دانگ دیگر آن پلاک ثبتی که سند مالکیت اولیه بنام شخص ب بوده را به خریدار سه دانگی الباقی که شخص ع میباشد نموده و شخص ع تقاضای صدور سند مالکیت بنام خودش مینماید و در اینجا سند مالکیت سه دانگی اولیه را برای ابطال آن و صدور سند جدید بنام خود ارایه نمیدهد و جالب اینکه سند مالکیتی بتاریخ سال ۱۳۷۵ بنامش ثبت و صادر میشود که در همان صفحه و دفتر سه دانگ قبلی که بنام خریدار سه دانگ اولی که اون سند باطل شد و در صفحه و دفتر جدیدی بنام خریدار اولی صادر شد و دوباره با همان مشخصات صفخه و دفتر و شماره ثبت سند صادر میشود و موضوع مهم اینکه در قسمت مشخصات ملک نوشته سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه زمین که در آن احداث بنا شده بمساحت......قطعه شماره......تفکیکی
و اینکه چرا سند مالکیت خریدار اول مینویسد سه دانگ مشاع از ششدانگ یکبابخانه و سند خریدار دومی که بعدا ثبت و صادر شده از همان پلاک ثبتی و قطعه تفکیکی و نوشته سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه زمین که در آن احدث بنا شده و سوال اینست که سه دانگ دیگر یکبابخانه کجاست که جمعا ششدانگ یکبابخانه محسوب شود و سند سه دانگی دوم زمین که احداث بنا شده است در آن آیا بنا تجاری است یا مسکونی و یا آپارتمان و آیا سند یکبابخانه را میتوان بعنوان مغازه های تجاری در ملک محسوب و مورد استناد و ادعا قرار داد یا موصوفا باید خانه باشد؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از اداره ثبت محل اقدام کنید

سلام ..

امکان اشتباه در مندرجات سند دور از ذهن نیست ، و مالک سند ۳ دانگ دوم ، جهت تصحیح و رفع اشتباه ، از اداره ی ثبت محل به هیات حل اختلاف ثبتی اعتراض کند .