در صورت حق طلاق در قبال مهریه، امکان رجوع هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۳۴ #65347214

با سلام
همسرم درخواست گرفتن حق طلاق را در مقابل بخشیدن کل مهریه را دارد
اگر حق طلاق را به او بدهم ایا بعدها راهی میتواند پیدا کند که دوباره مهریه خود را هم بذل کند یا به محض محضری شدن این کار دیگه در صورت طلاق از طرف زن امکان دریافت مهریه وجود ندارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه ایشان اقدام به بذل مهریه نمایند دیگر نمی توانند مطالبه مهریه نمایند زیرا با بذل مهریه حق ایشان بطور کلی زایل می شود

در صورت رجوع زوجه به مابذل در مدت عده امکان پذیر می باشد

سلام
زمانی که شما در عوض بذل مهریه به زوجه خود وکالت بلاعزل محضری در طلاق دادن خودش می دهید ایشان می توانند با مراجعه به دادگاه خانواده با اخذ گواهی عدم امکان سازش خود را مطلقه نماید . در این نوع طلاق که معمولا با بذل مهریه صورت می پذیرد پس از طلاق شما در مدت عده حق رجوع به زوجه را ندارید تنها یک استثنا دارد آنهم زمانیست که در مدت عده زوجه به مابذل ( آنچه که بذل نموده) رجوع نماید در آنصورت شما نیز حق رجوع به وی را دارید . موفق باشید.