آیا استعلام گردش حساب های بانکی زوج بیشتر از یک سال هم بررسی میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۵ #65339055

با عرض سلام و ادب
در دادخواست اعسار و تقسیط مهریه ۱- آیا استعلام گردش حساب های بانکی زوج بیشتر از یک سال هم بررسی میشود؟ ۲-اگر موجودی حساب های زوج قبلا (بیشتر از یک سال) زیاد باشد ولی در حال حاضر مبالغ کمی در حساب هایش باشد نشانه یه تمکن فعلی زوج می باشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تشخیص نوع استعلام با دادگاه میباشد و معمولا تا یکسال بررسی میگردد

با سلام، اصولا گردش حساب و دارایی تا یک سال اخیر مورد بررسی قرار میگیرد اما در صورت ارائه توجیه منطقی،میتوانید درخواست اخذ گردش پیش از یکسال را نیز دریافت نمایید.

باسلام
معمولا استعلام حسابهای زوج تایکسال قبل از صدور حکم قطعی می باشدولی میتوانید تقاضای خودرامطرح کنید وپذیرش آن بستگی به نظرقاضی دارد

طبق قاتون بانک مرکزی در این ماده مکلفند به دستور دادگاه فهرست و مشخصات اموال متعلق به محکوم‌علیه و نیز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغییر دیگر در اموال مذکور از زمان یک‌سال قبل از صدور حکم قطعی به بعد را به دادگاه اعلام کنند.بنابراین بعید به نظر می رسد قاضی برای ۳ سال بعد از عقد درخواست استعلام نماید.

سلام
دادگاه برای رسیدگی به اعسار هر تحقیق را که لازم بداند از جمله گردش مالی حساب‌های مدعی اعسار بیش از یک سال را هم میتواند انجام دهد و اینکه آن را بپذیرد یا نپذیرد بستگی به نظر دادگاه دارد و چنانچه گردش مالی خوبی داشته باید نحوه مصرف آن پول را به دادگاه توضیح دهد و الا دادگاه دعوی اعسار وی را رد می کند

ملاک بررسی در رویه قضایی یک سال است اما اگر اسنادی خودتان داشته باشید که بخواهید ارائه بدهید قابل بهره برداری د استفاده است