درخواست تامین خواسته و فسخ معامله میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۳ #65336291

من یه ماشین خریدم بدنه ماشین دو تکه بوده و شماره شاسی اون رو بعدا روش چسبوندن ماده ۷۲۰ بعد طرف نمییاد ماشین و پس بگیره پولمونو بده ماشین هم قابل شماره گذاری نیست حتی وکالت هم نزده هنوز و پولشو نقد دادیم شکایت کردم و درخواست فسخ قرارداد . میترسم پولو خرج کنه میتونم درخواست تامین خواسته کنم آیا تاثیری داره؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حق فسخ دارید و درصورت تقاضای تامین دلیل می توانید اموال را توقیف نمایید .

بله شما میتوانید تامین خواسته بدهید

درود بر شما
بله در اسرع وقت درخواست تامین خواسته بدهید و با تودیع خسارت احتمالی این درخواست مورد پذیرش قرار خواهد گرفت .

با درود بله امکان پذیر است باید خسارت احتمالی نیز تودیع نمایید.

درود بر شما، بله حتما تقاضای تامین خواسته نمایید.

درود
بله می توانید با تامین خواسته پول را توقیف کنید.

بله.
می توانید تامین خواسته داده و اموال و حساب هاشو توقیف کنی