کسی که آبروی من و خانواده ام را توی مجتمع برده حقشه با یک عذر خواهی تمومش کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #65329009

با سلام حدود ۳ ماه پیش یکی از همسایگان درب منزلم آمد و بعد شروع به دعوا و فحاشی در نهایت خانمش یه ضربه محکم به قفسه سینه من زد و من هم که از قبل جراحی ریه کرده بودم درد شدید داشتم پزشکی قانونی رفتم به من نامه داد که شاکی متالم است همچنین به من تهمت باجگیری و هرزگی زدند که در اون موقع همسرم آمد و درگیر شدن که حاصلش شکسته شدن عینک اون مرده شد و من را متهم به باجگیری از همسایه ها نمودن و همچنین به اینکه من وقتی شوهرم نیست به مردهای ساختمان زنگ میزنم و در نهایت مشکل اخلاقی دارم به ۱۱۰ زنگ زدم و الان پروندمون به شورای حل اختلاف رسیده در ضمن اون هم از من و همسرم شکایت کرده که کتک خورده و عینکش شکسته و ما به اون فحش دادیم زنش هم گفته من اونو زدم ۲ تا شاهد هم بوده ولی نمیدونم بیان یا نه یکی شون میگه میام الان تو شورا میگه پرونده شما محکم نیست و دستتون به جایی نمیرسه توی جلسه بعد بیایین رضایت بدین شما هر چی از اونا میخواهین بگین من از اونا براتون میگیرم(معذرت خواهی کنن)به نظر شما کسی که آبروی من و خانواده ام را توی مجتمع برده حقشه با یک عذر خواهی تمومش کنم جالب اینجاست که هنوزم وقتی ما رو میبینه دعوا داره وفحاشی میکنه؟واقعا چکار کنم تا حقم ضایع نشه ؟؟؟؟چون واقعا از قانون هیچ نمیدونیم لطفا کمکون کنید.باتشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر پروندتون کیفریه وبرای صلح و سازش فرستادن شورا که بگید بفرستید دادسرا تا اونجا حکم صادر کنند، بگید رضایت نمیدیم، ولی توی دادسرا بعدا باقاضی صحبت کنید و بگید اگر قرار نیست قرار جلب به دادرسی بزنند و پرونده قراره مختومه بشه بگید قاضی توصیه کنه به اعلام رضایت و ازش تعهد بگیرند و الا اگر حکم نگیرید باعث سرشکستگی میشه.
موفق باشید.