مالک مغازه دریچه بازدید فاضلاب را برداشته است و زیر بار نمیرود این الزام شهرسازی است؛ چه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۶ #65224358

سلام
یک باب مغازه زیر آپارتمان ما هست . ۵ سال ساخت هست.
لوله فاضلاب آشپزخانه از کنار ستون بتونی از بالا تا پایین آمده و از مغازه نیز رد شده است و از طریق کف به فاضلاب وصل است. مالک مغازه دریچه بازدید فاضلاب را برداشته است و زیر بار نمیرود این الزام شهرسازی است چه کنیم شکایت کنیم محکوم میشود. میگوید ملک من است من نمیخوام کسی راه بدهم کثیفی دارد بعدا برای من . این کارش باعث خطر برای پس زدن فاضلاب به آپارتمان ها میشود.ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر سابقا این حق برای شما وجود داشته، می‌توانید به لحاظ ممانعت ایشان طرح دعوا نمائید

نظر به اینکه شما دارای حق ارتفاق هستید با مخالفت ایشان می توانید موضوع را از طریق اقامه دعوی در دادگاه پیگیری کنید

درود بر شما، باتوجه به حق ارتفاق شما و عبور فاضلاب از مغازه ایشان، شما می‌توانید با هزینه‌ی خود تعمیرات لازم را انجام دهید، چنانچه ایشان مانع شوند، از طریق دادگاه نیز میتوانید اقدام فرمائید.

درود
شما در ملک ایشان حق مجری دارید در صورت نیاز به تعمیر با هزینه خودتان می توانید برای تعمیر وارد شوید.