مصداق جرم مزاحمت چه مواردی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۱ #65219767

کاربرد چه واژگان و جملاتی؛ در چه زمان و با چه تعدادی؛ مصداق جرم مزاحمت پیامکی می باشد و افترای مزاحمت پیامکی از طرف مفتری به طوریکه مفتری این افترا را به شخصی غیر از شخص افترا دیده بگوید؛ باید با چه واژگان و جملاتی باشد تا افترا دیده بتواند به جرم افترا شکایت کند؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افترا نسبت دادن لفظی است که طبق قانون جرم است مثل سرقت .زنا.لواط

با سلام انتساب صریح عملی که در متون جزایی جرم باشند به شخص مشروط به عدم توان اثبات این انتساب افترا است. و در مور مزاحمت تلفنی الفاظ و یا عبارات خاصی مصداق مزاحمت نیست و گاهی این عمل بدون بکارگیری الفاظ نیز محقق می شود. در مورد نوع جملات و تعداد و تکرار آن محدوده منحصر قانونی وجود ندارد و در این موارد قضاوت عرفی است و بنا به تشخیص قاضی است.