وام جانبازی خریداری کرده ام،آیا وراث و یا جانباز می تواند ادعای برای بازپس گیری منزل داشته باشند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۰۸۳ #65205516

سلام، وام جانبازی را درسال ۹۴ در شهرستان کرج از فردی خریداری کرده ام و بین من و ایشان یک مبایعه نامه دارای کدرهگیری وجود دارد که ایشان خانه را به من واگذار کرده اند و در سامانه ثبت اسناد و املاک کشوری ثبت شده است آیا وراث و یا جانباز می تواند ادعای برای بازپس گیری منزل داشته باشند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درخصوص مبایعه نامه با کد رهگیری امکان فسخ یا ابطال آن وجود دارد آنهم در صورتیکه شروطی در آن درج گردد مثلا اگر چک پاس نشد یا فلان تاریخ پول داده نشد یا شروطی از این قبیل باشد معامله فسخ شود
درصورت نبودن چنین شروطی امکان بازپس گیری بنظر منتفی میرسد ضمن اینکه حدود چهارسال از آن گذشته است
امکان بازپس گیری کاملا منتفی است

در حال حاظر رویه اکثریت محاکم د رخصوص مبایعنامه بسیار جدی است و امکان فروش و باز پس گیری ملکی که در خصوص آن مبایعنامه صورت گرفته است وجود ندارد