امور حقوقی و کمیسیونی تشکیل شد و الان حکم رد مال زدن که هر ۴نفر باید به علت بی احتیاطی ۴ دستگاه رو برگردونن، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۶ #65203446

سلام من---------------کارگر شرکتی هستیم که از طریق این شرکت های خصوصی و پیمانکاری در شرکت نفت داریم کار می‌کنیم و هیچگونه قراردادی با شرکت نفت نداریم یعنی در اصل نیروی سازمانی آنها نیستیم و اداره کاری هستیم... لذا ما در یک اداره به عنوان کارگری که بهمون کلید دادن و میگن این اجناس و اموال شرکت که در یک اتاق در اداره هست رو به دستور رئیس و مسعول مستقیم جابه جا کنیم و تحویل واحدی دیگر دهیم لذا ما دارای یک مسعول رسمی مستقیم و یک رئیس اداره هستیم که این مسعول رسمی هم دارای کلید میباشد.. حال به دستور رئیس اداره واین مسعول رسمی مستقیم ۴۴ دستگاه مانیتور را به اتاقی دور از اداره بردیم یعنی یک اتاق در اداره دیگری و کلید آنجا هم ما کارگرا به صورت مشترکی یک کلید دارا هستیم و مسعول رسمی هم یک کلید داراست؟؟ لذا این اتاق که ۴۴ دستگاه مانیتور به آنجا برده شده کاملا پوشیده نیست و نقص آن در سقف آن میباشد که سقف آن به صورت کاذب میباشد و نفر رو هست و به اتاق های مجاور راه دارد.. حال ۴ دستگاه مانیتور گم شده است و حراست شرکت نفت آمد بررسی کرد و به قول خودشان مامور کلانتری هم آوردند و گفتن از نظر ما هیچ گونه سرقتی اتفاق نیافتاده؟ لذا امور حقوقی و کمیسیونی تشکیل شد و الان حکم رد مال زدن که هر ۴نفر باید به علت بی احتیاطی ۴ دستگاه رو برگردونن؟؟ به نظر شما ما که کارگر هستیم وهیچگونه اختیاری نداشتیم و این ۴۴ دستگاه هم به دستور ییس و مسعول به یه اتاق خارج از اداره و دور از اداره برده شده است به چی استناد واستدلال کنیم تا از باب مسعولیت مدنی گیر نیافتیم!؟؟ لذا الان میگن از باب مسعولیت مدنی چون کارگرها کلید داشتن رد مال شامل شما هم میشه؟؟ لطفا راهنمایی کنید به چه قانونی استناد و اعتراض بزنم ممنون میشم

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما رابطه استخدامی و عمل مطابق دستور مافوق را در جلسه مطرح نمایید. اگر شکایتی علیه شما شده است باید اثبات شود.

اگر تخلفی از سوی شخص شما صورت نگرفته مسئول نمی باشید درضمن درصورت ادعا به اینکه مافوق دستور داده باید دستور کتبی باشد نه شفاهی

درود بر شما، خیر، تا زمانیکه شما مرتکب قصور نشده یا مفقود شدن این لوازم به شما منتسب نشود، مسؤل پرداخت نخواهید بود.

درصورت اثبات قصور وبی مبالاتی شما می توان مسئول حساب کرد

درود
از باب مسولیت مدنی تا زمانی که مرتکب تقصیر نشده باشید مسولیتی نخواهید داشت.

سلام
ببینید شما نیروی خدماتی بودید و مجری اجرای دستورات و مقامات مافوق خودتان بودید بنابراین نامناسب بودن محل نگهداری کالاها به شما ارتباط ندارد اگر سرقتی انجام شده است باید شکایت کنند و سارق پیدا شود چنانچه مرتکب قصور پ تقصیری نشدید الزام شما به پرداخت خسارت فاقد وجاهت است.