شکایت از منابع طبیعی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۷۵ #65200190

باسلام
در رابطه با زمین تصرف شده توسط منابع طبیعی واگذاری آن جهت طرح هادی روستایی به بنیاد مسکن باید عرض کنم که با مراجعه به بنیاد مسکن و منابع طبیعی هیچ جوابی به ما ندادن متاسفانه..
بعد از آن اون سراغ وکیل رفتیم و موضوع رو گفتیم که چطوری باید از بنیاد مسکن شکایت کنیم وکیل گفت باید پلاک اون زمین باشه که بشه طرح شکایت کرد.. ما هم از اهالی روستا پیگیر شدیم که پلاک سندشون رو بدن که طبق اون شماره پلاک شکایت کنیم اما اونا گفتن بنیاد مسکن به ما سند نداده و فقط پروانه ساخت داده به ما.. حالا چطور باید شکایت کرد از دست بنیاد بدون داشتن پلاک ثبتی اون منطقه؟
نظر ما اینکه بریم زمین رو دیوار کنیم و منتظر شکایت یه ارگانی باشیم اونوقت اونا میان میگن مدرکشون چیه بعد با توجه به مدرک اونا میشه شکایت کرد و به مدرک اونا اعتراض کرد.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواستی در خصوص ابطال ماده ۵۶ ارائه نمایید

دادخواستی علیه منابع طبیعی و بنیاد مسکن مطرح نمایید

می بایست ازمنابع طبیعی وبنیاد مسکن شکایت کنید

با توجه به ملی اعلام شدن زمین ، باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواستی به خواسته تقاضای ابطال رای ماده ۵۶ منابع طبیعی ثبت نمایید تا دادگاه ضمن بررسی اسناد شما اقدام به ارجاع موضوع به هیات کارشناسی نماید . در صورت تایید هیات و صدور رای مبنی بر ابطال رای ماده ۵۶ سند از سوی اداره ثبت به نام شما اعاده خواهد شد . توصیه می شود به دلیل فنی بودن روند پیگیری حتما از وکیل استفاده کنید .

سلام
با توجه به اینکه زمین را ظاهرا بنیاد مسکن از منابع طبیعی گرفته اند منابع طبیعی آن زمین را ملی تشخیص دادند و به بنیاد مسکن واگذار کرده‌اند در این صورت شما باید ابتدا ملی بودن زمین را مورد اعتراض قرار دهید و چنانچه ثابت شد که این زمین ملی نیست و مستثنیات اشخاص می باشد می توانید جهت احقاق حق خود علیه بنیاد مسکن و منابع طبیعی اقدام کنید فعلا برای اعتراض به ملی بودن باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست به طرفیت منابع طبیعی و بنیاد مسکن تقدیم نمایید تا به شعبه خاصی که در مراکز استان‌ها هستند ارجاع شود و رسیدگی گردد

از طریق شورای حل اختلاف و تقدیم دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس خبره ثبتی ،می توانید شماره پلاک ثبتی را به دست آورید.