جدا کردن یارانه از همسری که بدون طلاق بصورت جداگانه زندگی میکنند، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #65161106

با سلام
با توجه به اینکه بیش از دو سال است بخاطر کتک کاری و تهدید از همسرم بصورت جداگانه در منزل مادرم زندگی کرده و با شکایت از ایشان با مظلوم نمایی در دادگاه حکم به ازدواج مجدد گرفته و با امضای بخشش مهریه از من از پیگیری حق طبیعی نیز محروم نموده و متاسفانه در محاکم قضایی نیز نتوانستیم موارد را به اثبات رسانیم حالا بعد از حدود سه سال که در منزل مادرم زندگی میکنم خواهان جدا نمودن یارانه و واریز آن بحساب خودم یا مادرم که در حال حاضر سرپرستم هست باشد لطفا راهنماییم کنید. انشالله خداوند خیرتان دهد.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق فرمانداری و پلیس +۱۰ اقدام نمایید

با سلام
برای جداسازی یارانه نقدی خود ابتدا از طریق فرمانداری شهر محل زندگی خود و سپس از طریق پلیس بعلاوه ۱۰ اقدام نمایید
لذا برای این امر به همراه داشتن مدارک شناسایی الزامی است
در تمامی موارد بالا برای انتقال یارانه، یک تا دو ماه زمان صرف خواهد شد تا افراد بتوانند یارانه دریافت کنند. برای از دست ندادن یارانه در طول این مدت می‌توانند بین دهم تا بیستم هر ماه پیگیری کنند.

انتقال یارانه در خانوار‌های بد سرپرست یا زوجینی که جدا از هم زندگی میکنند در مرکز پلیس +۱۰ انجام می‌گیرد ، اما در این موارد جهت تغییر در کفالت وحضانت و غیره افراد باید ابتدا به مرکز فرمانداری استان مربوطه مراجعه کنند و با گرفتن نامه رسمی از فرمانداری به پلیس +۱۰ مراجعه کنند . همچنین باید اقدامات لازم در این جهت را از ۱۰ تا ۲۰ هر ماه انجام دهید .

با سلام از طریق رییس دادگستری محل اقامت و ارایه یک درخواست این امر انجام خواهد شد