کلاهبرداری از طریق تلگرام رو چطور میشه قانونی پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۸۸ #65135155

سلام وقت بخیر
من به یک اکانت داخل تلگرام پیام دادم برای. گرفتن خدماتی حدودا ۳میلیون براشون واریز کرد بعدش کنسل کردم و گفتند تا چند روز دیگه برات مبلغ رو برگست میزنیم ولی تا الان مبلغی برام برگشت نزدند هرچیم پیام میدم جواب نمیدن حالا باید چی کار کنم فقط به شماره کارت ازشون دارم و آیدی تلگرام

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. باتوجه به متن سوال عمل محرمانه محقق نمیباشد بهتر است از طریق دادخواست حقوقی مطالبه وجه ،به طرفیت صاحب حساب مطرح کنید.

با سلام. چون خودتان از دریافت خدمات یا کالای مد نظر منصرف شده اید، بعید است که دادگاه رای به کلاهبرداری صادر کند. ترجیحا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست حقوقی تقدیم کنید.

با سلام موضوع از طریق دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا قابل پیگیری است

با سلام
میتوانید از طریق پلیس فتا شکایت کنید

با سلام قبل از اقدام حقوقی شکایت کیفری ثبت نمایید.

هم میتونید شکایت کیفری طرح کنید هم حقوقی

شکابت خویش را از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمائید