آیا ماه دیگه پرداخت کنم مشکلی پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #65130879

با سلام
قربان بنده چک برگشتی داشتم قسطی کردن پارسال بیست ملیون بود هر ماه یک و نیم پرداخت میکردم الان چند روز دیر شده البته بگم همه رو سر وقت پرداخت میکردم این ماه ندارم همه دنیا میدونن فقط طلب کارم که اشنا و فامیل نزدیکم هست فشار شدید اورده ایا ماه دیگه پرداخت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه دو روز دیگه با همین اقا که چکهایی اضافه هستن داستانش زیاد هست وقت نمیگرم وقت رسیدگیم هست اما ثنا از کنسلی خبری نداده مچکرم فقط کوچیک جواب بدید بخدا خوابو خوراک ندارم خدا شاهده جلوی زنو بچمم شرمنده شدم یه زمانی شرکت داشتم الان هیچی

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل شیوع ویروس و بسته بودن کسب و کار ، متاسفانه هیچ فردی سر موقع نمیتواند اقساط یا بدهی خود را پرداخت کند و در صورت گرفتن حکم جلب برای شما مطمعن باشید قاضی پرونده خود عذر شما را موجه خواهد دانست .اگر داشتید میتوانید مقداری را با دریافت دست خط از طرف واریز و مابقی را بعدا پرداخت نمایید