میگویند حقوق به شما تعلق نمیگیرد؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #65122262

باسلام و عرض ادب
من + ۳ نفر دیگه داخل مجموعه ای کار میکردیم که ۲ نفرمون دور کار و ۲ نفر تمام وقت بودند اون ۲ نفر که تمام وقت بودند بعد از گذشت یک ماه بهشون گفتن به شما طبق قرارداد حقوق تعلق نمیگیره چون پروژه رو انجام ندادید به ما ۲ نفر که دورکاری بودیم هم بعد از ۲ روز که پروژه تموم شد گفتند شما توانایی فنی کمی داشتید طبق قرارداد بهتون حقوق تعلق نمیگیره.
در صورتی که ما حدودا ۲ الی ۳ هفته بصورت دورکاری مشغول بودیم و پروژه رو تحویل دادیم.

پیام های واتس آپشون موجوده که پروژه رو تحویل گرفتند و تایید کردند.
الانم بهشون میگیم حقوق میگن شما ترک کار کردید حقئق تعلق نمیگیره

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، با مراجعه به اداره کار محل سکونت خودتون ، شکایت مطرح کنید

سلام . از طریق اداره کار برای مطالبه حقوق اقدام کنید