همسرم ادعا می کند در زمان خوساتگاری من عنوان کردم مهندس هستم در صورتی که شهود وی تکذیب می کنند می توان بابت اعاده حیثیت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #65082483

سلام چندی پیش همسرم به بنده اتهام زده اند که موقع خواستگاری به عنوان مهندس بودن رفتم و ایشون جواب بله داده اند و الان در دادگاه شواهدشان گفته اند از زبان پسر گزینه مهندس بودن را نشنیده اند و الان حکم ایشان چه میشود و بنده چکار باید انجام دهم تا اعاده حیثیت کنم بنده شغلم ازاد و راننده تاکسی اجاره ای هستم با تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا اعاده حیثیت شکایت کنید . رد می شود . چون تابع شرایط خاصی است و شامل سوال شما نمی گردد

شما میتوانید شکایت افترا را مطرح کنید، به شرطی که در دادسرا ثابت نمایید که همسر شما ، میدانسته که شما خود را مهندس معرفی نکرده اید و عمدا به شما تهمت زده است

باسلام شما می توانید دادخواست افترا و دروغ مطرح کنید