با توجه به این که مالیات مازاد را پرداخت نکردم آیا امکان دریافت سفته با این مندرجات وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۹ #65066687

ضمن عرض سلام و احترام.
شخصی سفته ای به مبلغ بیست میلیون ریال برای سال ۹۱ به بنده داده بود. مبلغ سفته را خورد خورد پرداخت کرد ولی سفته نزد بنده مانده بود. چند ماه بعد برای عروسی از بنده مقداری پول دریافت کرد و یک چک هفت میلیونی برای خرید جهیزیه از بنده گرفت. در عوض همان سفته ی قبلی که تا مبلغ بیست میلیون ریال بود به تاریخ ۹۱ بود را به دویست میلیون ریال تغییر داده و ۹۱ را به ۹۶ تغییر داد بدون قلم خوردگی ( ۱ را به ۶ تغییر دادیم ).
سپس در پایین سفته کنار امضای خودش یک امضای دیگر هم زد و کنار امضا نوشت مبلغ سفته دویست میلیون ریال می باشد.
حدود سه سال از تاریخ سررسید سفته گذشته و نه تنها پول را نداده بلکه حتی چک بنده برگشت خورد و با تاخیر تادیه ۹ میلیون را هم خودم پاس کردم و رسید هم از اجرای احکام دادگاه و هم شخص دارنده چک گرفتم.
حال با توجه به این که سفته مبلغ اسمی تا بیست میلیون ریال میباشد ولی مبلغ درج شده‌ دویست میلیون ریال می باشد و مجدد امضای دیگری هم زده شده و دو تا امضا روی سفته وجود دارد.
ضمن این که در سفته قلم خوردگی وجود ندارد و بیست را دویست کردیم و متعهد مجدد امضای دیگری کنار همان امضای قبلی رده است که مربوط به قبول داشتن مبلغ دویست میلیون ریال سفته است..و در ظهر سفته و هم روی سفته قید کردیم که مبلغ خسارت تاخیر تادیه ماهیانه دودرصد میباشد..
حال باتوجه به مطالب فوق آیا امکان دریافت خسارت تاخیر تادیه میباشد یا خیر
ثانیا.مبلغ مازاد سفته را باید تمبر مجدد باطل کنم و به کجا باید مراجعه کنم..
سه سال هم از وقت سفته گذشته و تا حالا اقدامی نکردم و واخواست هم ندادم..فقط چند ماه قبل اظهارنامه ارسال کردم مبنی بر پرداخت سفته که ابلاغ شد ولی جوابی نداده است..
لطفا راهنمایی کنید این سفته را چگونه باید وصول کنم

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا سفته را واخواست و سپس طرح دعوا بفرمایید

ابتدا سفته را واخواست و سپس طرح دعوا بفرمایید

نسبت به واخواست و طرح دادخواست مطالبه سفته اقدام کنید

با مراجعه به بانک مربوطه واخواست سفته را انجام دهید و پس از آن می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با درود
بدوا با مراجعه به بانک سفته را واخواست و سپس طرح دعوا نمائید

عزیزم با مراجعه به بانگ سفته را واخواست کن و از خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه ثبت کن

باسلام
با توجه به مدت زمانی که گذشته سفته سند عادی محسوب و پس از واخواست دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه و تامین خواسته ثبت نمایید.تا مبلغ دویست م ریال در صلاحیت شوراست.