چه دعوای مطرح کنم که مشخص شود حدود زمین کجاست و با سند تطبیق یابد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۲۹ #65057355

سند نسق زراعی مشاعی در دفترخانه از طرف پدرم به اسم بنده صلح شده است
در نسق ذکر شده که مقدار ۲۰ سهم (معادل ۸ هکتار ) از ۸۸۰ سهم از قریه روستای فلان در حق پدرم طبق قانون اصلاحات ارضی انتقال داده شده است و در متن سند هیچ اشاره به محل زمین نشده است هر کارشناسی نشون میدم میگه در فلان روستا زمین داری همین
بنده هم هیچ قول نامه ای در خصوص مازاد برسند ندارم چون تا امروز نمیدونستم در سند حدود و اربعه زمین مشخص نشده و موقعیت جعرافیای و نقشه نداره دفترخانه هم در اثر بی سوادی به ما اطلاع ندادن
حال سوال بنده اینست :
با توجه به اینکه از طرف وراث زمین تصرف شده است
چه دعوای مطرح کنم که مشخص شود حدود اربعه زمین کجاست و با سند تطبیق یابد ؟
من الان خودمم نمیدونم زمینم دقیقا کجاست؟
هر شکایتی میکنم میگن مشخص نیست سند مربوط به اون زمین است یا نه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مستندات و مدارک شما بررسی شود

اگر طبق اصول اقامه دعوی نمایید. حتما به نتیجه مطلوب می رسید.

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

جهت روشن شدن مطلب 'اسناد و مدارک خود را به یک وکیل نشان دهید تا ایشان با ملاحظه و مطالعه ی اسنادتان پاسخ شما را بدرستی بدهد.