آیا میتوانم از دادگاه تقاضای فسخ قرار داد نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۰ #65048659

من قرارد فروش ملکی آپارتمان با کسی انجام دادم که از همان ابتداد قیمتی که شفاهی با هم به توافق رسیده بودیم را در قولنامه به مبلغ ۸۰ میلیون کمتر ذکر کرده بود، و از پسرم قبل از من به عنوان شاهد امضا گرفته بود و من روز بعد که خواستم قولنامه را امضا کنم دیدم مبلغ را کم نوشته خواستم امضا نکنم که تهدید کرد که اگر امضا نکنی من از پسر شکایت میکنم و براش پرونده درست میکنم، من هم به خاطر پسرم که دانشجو است، کوتاه آمدم، تازگی هم مراجعه کرد و تقاضا های خارج از توافق دارد و باز هم تهدید به درست کردن پرونده برای پسرم دارد، آیا میتوانم از دادگاه تقاضای فسخ قرار داد نمایم و برای گفته های ذکر شده نیز شاهد دارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام موجبات فسخ قراداد هم در قانون وهم در قراداد ذکر می شود حال چنانچه به قراداد فی مابین خود و طرف مقابل رجوع کنید و موجبی برای فسخ قرارداد پیدا کنید یا بموجب قانون بله شما می توانید تقاضای فسخ قراداد را بخواهید.واما از بابت تهدید به استناد شهود می توانید در دادسرا بطرفیت طرف قرارداد شکایت کنید.واین شکایت هم موثر در پرونده فسخ قرارداد خواهد بود.

حق فسخ باید در قرارداد پیش بینی شده باشد تا بتوانید تقاضای فسخ کنید لاکن تهدید در این خصوص موثر نیست

سلام.شما می توانیدبه استناد دلایل خود تقاضای فسخ قرارداد را بکنید وتهدید ایشان تاثیر گذار نیست.