میتونم از شاهدا شکایت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #65017039

سلام.چند روز پیش دادگاه تمکین داشتم که قاضی مجدد یه وقت رسیدگی گذاشته بود.جلسه قبلی تمکین وکیل خانومم گفته بود که اقا به زوجه فحاشی میکنه و ضرب و شتم هم انجام میده شاهد هم هست.قاضی یه جلسه دیگه گذاشت. چند روز پیش جلسه داشتیم، وکیل خانومم ۲ تا شاهد اوردن. پدر خانومم - دایی خانومم - خانوم خودمم اومد. شاهدا برا فحاشی و ضرب و شتم میگفتن دخترمون بهمون گفته دروغ که نمیگه، بعدش راجب بیرون گردن زوجه گفتن که اقا چند بار خانوم رو بیرونش گرده شاهد هستیم اونجا بودیم و باقی حرفاشون که قسم خوردن دست گذاشته بودن رو قران ولی دروغ میگفتن، بعد میگفتن من اعتیاد داشتم بستری بودم و... جلشه اول نگفتن من اعتیاد داشتم جلسه دوم گفتن من اعتیاد داشتم و دارم. قاضی هم شهادتشونو نپذیرفت. اگه رای تمکین به نفع من باشه و خانوم محکوم بشه، بابت چند تا حرف که شاهداشون قسم خوردن ولی دروغ میگفتن، بعد از رای تمکین اگه به نفع من باشه میتونم از شاهدا شکایت کنم یا نه؟ فقط از دایی خانومم شکایت کنم، باقی حرفاشون دروغ بوده اتفاقاتی که قبلا افتاده بود و دایی خانومم تو دادگاه برعکس میگفت قسم هم خورده بود، شاهد هم هست که قبلا اتفاقاتی که افتاده بود دقیقا چه جوری بود که دایی خانومم برعکس گفتش،؟
میتونم بعد از رای تمکین شکایت کنم از دایی خانومم بابت باقی حرفایی که قسم خورده بود ولی برعکس میگفته که من محکوم بشم شکایت کنم؟
سپاس بابت تمام سوالهایی که پرسیدم شما هم جواب دادید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید شکایت کرده و درخواست اعاده حیثیت نمایید .

با سلام
برای شکایت از شهود به جرم شهادت دروغ باید دلایل معتبری ارائه دهید .و تنها پذیرفته نشدن شهادت شهود توسط قاضی دایل کافی برای شکایت از شهود نیست.