چطور باید کلاهبرداری رو پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۳ #65007973

سلام.من تو دیوار با یه نفر آشنا شدم.اومد بهش گاو دام از گاوداریم.دسته چک در اورد و مبلغشو نو شت و امضا کرد.بعد یه چم دیگه هم نوشت گفت مال دامادمه و پشتشم امضا کرد.گفت تو سپاه هستم.اللن وقت چک رسیده فهمیدم چک مال خودش نیست و الکی خودشو جای صاحب چک جا زده و امضا کرده.اسم خودشم بجای صاحب چک جا زده بود.الان من جایی که گاوها رو خالی کرده و بنگاه پدرشو پیدا کردم.پدرش میگه اسمش اونی که تو چک هست نیست و اسمشو بهم گفت و گفت ده روزه از طریق سپاه تو ماموریته.خلاصه من جایی که گاوها رو پیاده کردن و دوستاشو تا حدودی پیدا کردم.الان چکار کنم به حقم برسم..چکهایی که دادن بهم از طریق دادگاه صاحبای اصلیشون مسدود کردن.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
با سلام
در خصوص موضوع اینکه کلاهبرداری می باشد یا خیر نیازمند طرح چند سوال است. که مشخص شود برای بازپس گیری مبیع یا ثمن‌ حسب مورد آیا باید شکوائیه کلاهبرداری تحویل داده شود یا باید دادخواست تحویل داده شود.
اما آنچه تا کنون رخ داده حداقل با عنوان جعل امضاء قابل پیگیری می باشد.
موفق باشید

سلام موضوع جنبه کیفری ندارد دادخواست دهید

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است وصف مجرمانه ندارد لیکن دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک مطرح بفرمائید

به جرم کلاه برداری از شخصی که با شما معامله کرده شکایت کنید و از کسانی که چک به اسمشان هم هست شکایت کنید البته چون امضا و خط خودشان نیست و مسدودی حساب هم انجام دادن در نهایت در تعقیب پرونده شکایت کلاهبرداری می‌توانند به آن استناد نمایید.

سلام نسبت به چک ها اقدام.نمایید

موضوع فاقد وصف مجرمانه است. دادخواست حقوقی بدهید.

با سلام
از طریق مطالبه وجه چک سریع تر به نتیجه می رسید.