اگر برم درخواست گواهی سو پیشینه برای استخدام بدم، چه مواردی ذکر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۳ #64982496

با سلام و وقت بخیر
خدمت شما.
اینجانب در فروردین سال ۹۷ به جرم نگهداری ۲ گرم و ۷۰ سانت هروئین محکوم به ۲ سال و ۷ ماه حبس شدم. که پس از تحمل ۱۱ ماه حبس و با زدن عفو یا آزادی مشروط در اواخر بهمن ۹۷ آزاد شدم. و لازم بذکر که بنده در گذشته دارای هیچ گونه ای سابقه نبوده و نیستم و فقط دارای همین یه سابقه میباشم. با توجه به اینکه همین ۱ سابقه دارم و حبس که گذراندم زیر ۱ سال بوده ولی حکم اولیه ۲ سال و ۷ ماه بود که با عفو مشروط آزاد شدم و الان دقیقا ۱ سال از آزادیم میگذره.
الان رفتم سر کار و ازم گواهی سو پیشینه خواستن میخواستم بدونم الان اگر برم درخواست گواهی سو پیشینه برای استخدام بدم جواب چی برام میاد؟
شرمنده خیلی توضیح دادم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست

نگران نباشید چیزی در سابقه شما درج نمیگردد و سوپیشینه نخواهید داشت

در گواهی سوء پیشینه تنها این جمله درج می شود(( نامبرده فاقد سابقه کیفری موثر است)) در خصوص موضوع مجازات شما این مهم سابقه کیفری است و باید مدت حداقل دو سال از آن بگذرد. با عنایت به عفو به وجود آمده در سابقه کیفری شما چیزی لحاظ نمی شود نگران نباشید