اقرارنامه را نشان داده و گفته مالک هست؛ میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #64982309

سلام شخصی با کلک و با آشنا در دفترخانه از پدر بنده وکالت بلاعزل و اقرا نامه میگیره از انجایی که پدر بنده ساده هستش نخوانده امضا میکند ولی قرار بوده که یه وکالت کاری باشد نه وکالت بلاعزل بعد از چند سال که کارمون جلو رفت وکالت بلاعزل و اقرارنامه را نشان داده و گفته مالک هست و پدر بنده هیچ کاره هستش میشه کاری کرد ممنون

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه تمامی مدارک و شواهد و اسناد بر حق بودن شخص و بی حق بودن پدر شما را نشان میدهد و اثبات حق بودن شما بسیار سخت و دشوار است مگر اینکه شهودی یا ادله و مستنداتی پیدا نمایید که خلاف امر را اثبات نماید

چون ادعای طرف مقابل مستند به سند رسمی است نمیتوانید اقدامی داشته باشید مگر آنکه شهودی برای اثبات ادعای شما وجود داشته و حاضر به شهادت در دادگاه باشند که در اینصورت بسته به نوع شهادت ایشان قاضی میتواند اتخاذ تصمیم نماید .