ضرب و شتم و فحاشی پدر رو چطور میتونم پیگیری بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۱ #64981386

سلام
دختر ۲۰ ساله ای هستم پدرم هر شب مشروب میخوره و من و مادرم اذیت می‌کنه یا کتک میزنه یا فحاشی و توهین همش زور میگه و اصلا تعادل عصبی نداره و حالیش نیست چیکار میکنه شدیدا هم بد دل و شکاک،همیشه هم همه چیز میندازه گردن من, اصلا نمیتونم دیگه تحملش کنم.
فقط تو فکر اینم یا یه بلایی سر خودم بیارم یا از خونه بذارم بزنم.
میخواستم بدونم چطوری باید شکایت کنم ازش

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید علیه پدرتان شکایت نمایید یا با ۱۲۳اورژانس اجتماعی تماس بگیرین

سلام چنانچه کتک زدن منجر به جراحت یا کبودی یا از این قبیل شود با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی واخذ نامه پزشکی قانونی و نظر پزشکی قانونی نسبت به شکایت اقدام کنید .ومدرک پزشکی قانونی را مورد استناد قرار دهید.و در مورد مسائل روانی ایشان ابتدا میتوانید از مددکار اجتماعی استفاده کنید

درخصوص رفتار پدر میتونید شکایت کیفری کنید شما زمانی که رفتار نامتعارف انجام میدهند با ۱۱۰ برای صورتجلسه وهمچنین معاونت اجتماعی تماس گرفته پس دریافت گزارش ضابطین وطرح شکایت کیفری واعاده به کلانتری محل سریعا رسیدگی میشود هرفکر دیگری عواقب بسیار بدتری برای شما بوجود میاورد

با اورژانس اجتماعی(۱۲۳)تماس حاصل فرمائید اگر مفید واقع نشد ار طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت توهین و...تنظیم نماید

سلام شما با مددکاری اجتماعی تماس بگیرید چنانچه افاقه نشد با طرح شکایت فحاشی و توهین از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

میتونید شکایت کنید البته باید دلایل اثباتی هم داشته باشید مثل استشهاد یا آثار ضرب و شتم و غیره

درود
اگر توهین و ضرب و جرح را نسبت به شما هم انجام می دهند و می توانید ثابت کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.