چگونه می توان وکالت بلاعزل که در دفترخانه و بر پایه فریب موکل به منظور اعطای حق طلاق و حضانت طفل به زوجه داده شده است باطل نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۸ #64942926

به استحضار می رساند اینجانب مدتی بود با همسرم به خاطر دوری از ایشان در اثر کار شهرستانم و مسائل جزئی زناشویی اختلافاتی داشتیم. همسرم و پدر خانمم در مورخ ۱۶ بهمن ۹۸ از اینجانب در خواست نمودند فردا صبح جایی برویم که کار دارند و با هم صحبت کنیم. فردا صبح ۱۷ بهمن ۹۸ اول وقت اداری به اتفاق خانمم از منزل بیرون آمدیم و خانمم بدون اینکه هدف اصلی را بگوید مرا به خاطر سالگرد ازدواج به محضرخانه ۱۴۶۹ تهران بردند که دیدم پدر خانمم زودتر آنجا رفته و نشسته بود. دفتردار خواست که سریعتر تا شبکه قطع نشده امضا کنیم و اثر انگشت بزنیم. بنده نیز فقط متوجه شدم وکالت نامه است و به خاطر ضعیف شدن چشمم فقط اسم خودم و خانمم که درشت تر نوشته بود را دیدم و برای آرامش خانمم و بدست آوردن مهر ایشان و بازگشت عشق و علاقه زناشویی و اینکه فقط یک وکالت است با وجود اینکه مفاد آن را نمیدانستم سکوت کردم و به خواسته دفتردار نوشتم که متن را خوانده ام و امضا کردم. لازم است اشاره نمایم نه پدر خانم،نه همسرم و نه دفتر دار و نه هیچ کس دیگری موضوع این دو وکالت نامه را به من نگفتند. بعد از سه ماه ونیم در مورخ ۳۱ اردیبهشت ۹۹ متوجه شدم وکالت بلاعزل طلاق با و حضانت تنها دختر چهارساله ام به خانمم داده ام. ایشان نیز با توجه به ناآگاهی بنده از قواعد حقوقی درخواست طلاق توافقی داده است که با پیامک و شبکه ثنا به من اطلاع دادند که روز سیزدهم خرداد مقرر بود در دادگاه خانواده ۲ تهران شعبه ۲۷۰ بررسی شود. ناگهان در روز سی ویکم اردیبهشت خانمم به همراه وکیل مع الواسط که به هیچ عنوان با بنده در تماس نبودند و ایشان را اصلا نمیشناسم به دادگاه رفته و با ادعای غیر صادقانه با رای دادگاه طلاق گرفته و فرزندم را نیز طبق این رای حضانت آن را برعهده گرفته است و غالب مهریه سنگین خود را هم که وسع مالی آن را نیز ندارم طلب نموده است و حتی اجازه تجدید نظر و فرجام خواهی هم از من گرفته اند.که نتیجه آن تخریب زندگی زناشویی ام شده و با وجود عشق و علاقه به همسر و فرزندم که به هیچ عنوان نمی خواستم حضانت فرزندم را واگذار کنم و از همسرم جدا شوم اقدام نموده اند. پس از رای دادگاه خانمم بلافاصله مجدد بدون حضور بنده و با وکیل مع الواسط که حتی با اینجانب تماسی نگرفته و اصلا از این رای دادگاه و کار اطلاعی نداشتم به دفتر ازدواج و طلاق مراجعه و حکم طلاق را ثبت نمودند.
با توجه به نزدیکی به بررسی احتمالی مجدد پرونده طلاقم از خواهشمندم مساعدت نموده وبرای جلوگیری از فروپاشی خانواده مورد علاقه ام در خصوص قانونی بودن اقدامات انجام گرفته توسط دفترخانه،دادگاه خانواده واجرای حکم طلاق و اجرای صیغه طلاق توسط سردفتر اعلام نظر فرمایید.
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحات داده شده حتی بر فرض صحت نمیتواند موجب اثبات ادعای فریب موکل گردد و متاسفانه هیج راه قانونی برای این موضوع متصور نیست . ادعای عدم مطالعه متن وکالت نامه به بهانه ضعیفی چشم در هیچ مرجع قضائی و اداری قابل پذیرش نیست .