چطور میتوانم قانونا مادرم را به عنوان سرپرست اعلام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #64919818

سلام، وقت بخیر
در صورت ناشایستگی پدر برای سرپرستی، چه از لحاظ مادی و چه از لحاظ عدم انجام دادن امور اداری چگونه میتوان پدر را از سرپرستی خانواده درآورد.
به طور مثال بنده قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارم اما پدرم ( علی رغم توان مالی بالا ) نه تنها از لحاظ مالی هیچ کمکی نمیکنند و مادرم ( شاغل هستند ) تمام هزینه ها را بر عهده دارند. مشکلی با این قضیه ندارم، مشکلم این است که بدلیل سرپرست بودن ایشان باید نامه ای بنویسند فقط جنبه اداری دارد اما مثل همیشه بی مسئولیت از وظایفشان. از طرفی برای ازدواج هم همیشه مانع من بوده اند و مدت طولانیی است که با وجود شرایط معقول و موافقت خودم و مادرم، برای ازدواج من سنگ اندازی میکنند و مانع میشنود از این جهت میخواهم بدانم چطور میتوانم مادرم را به عنوان سرپرست اعلام کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اختیارات شرعی و قانونی پدر شما به واسطه ولایت ایشان بوده ربطی به سرپرستی و نظایر آن ندارد . از سوی دیگر به لحاظ شرعی و قانونی امکان اسقاط ولایت وجود ندارد . چنانچه در خصوص نفقه و اذن در ازدواج و .... نیز مشکلی باشد از طریق قانونی قابل بررسی خواهد بود .