بعد از رای قطعی اگه همسرم اقدام به پرداخت سکه نکند، آیا میتوانم حکم جلب او را بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۷ #64887226

با سلام من زوجه هستم رای مهریه صادر شده است که همسرم اعتراض زده همسرم توانایی مالی برای پرداخت تعداد سکه ای که قاضی رای داده دارد.
ایا قانون جدیدی اومده که برای مهریه زندان نمیکنن؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر استنکاف از پرداخت نمایند حق جلب ایجاد میشود

با سلام در صورت عدم پرداخت مطابق رای اعسار میتوانید حکم جلب دریافت نمایید

در صورت استنکاف همسرتان از پرداخت اقساط مهریه ، امکان جلب وی وجود دارد ( البته پس از پایان بحران کرونا) .

با سلام
در صورت دادخواست اعسار و اقساطی کردن مهریه ، اگر زوج اقساط تعیین شده را پرداخت ننماید میتوانید اقدام به اخذ حکم جلب نمایید