بعد از فروش خودرو متوجه شده ام،موتور ماشینی که خریداری نموده ام تعویضی است،چگونه از فروشنده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۹۷۶ #64865692

من دی ماه ۹۷ یک ماشین بنز ۶۰۸ خاور از رفسنجان خریدم، قولنامه بنگاهی دارم، ماشین سند بنجاق کارخانه نداشت فقط برگ سبز و بقیه مدارک که شخص فروشنده اظهار داشت سند بنجاق را می گیرد و به همین خاطر مبلغ یک میلیون پول ازش پیش من می باشد و بعد از معامله به مرکز تعویض پلاک کرمان مراجعه کردیم و طرف کارهای تعویض پلاک را انجام داد و پلاک را به نام من کرد و حالا بعد از گذشت چند ماه من ماشین را فروختم و اون شخص خریدار برای تعویض پلاک به مرکز تعویض پلاک زاهدان مراجعه کرده که کارشناس تعویض پلاک زاهدان گفته موتور ماشین تعویضی می باشد و ماشین تعویض پلاک نمی شود، حالا من با صاحب قبل تماس گرفتم و جریان را براش توضیح دادم اما او همه چیز را انکار می کند که در زمان من مشکلی نداشته و الان دیگه گوشی رو جواب نمی ده.
حالا من چطور از وی شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگراثبات کنید در هنگام خرید شما موتور تعویض شده بوده به استناد خیار تدلیس می توانید درخواست فسخ معامله مطرح نمایید .

باسلام خدمت شما دوست گرامی باید عرض کنم برای سند بنجاق کارخانه که فروشنده قرار بوده بگیرد وبه شمانداده است میتوانید شکایت کنید وهمچنین با اثبات اینکه موتور ماشین رافروشنده تعویض کرده است فروشنده را در دادگاه محکوم کنید