دادگاه رای داده که چون من ایادی قبلی را نمی‌ شناسم رای به عدم استماع دعوی زده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۰۸ #64834251

سلام خوبید
من یه پراید چند سال پیش خریدم از دوستم و مبایعه نامه دارم ولی این پراید ۵ بار خرید و فروش شده و آخرین نفر من بودم که خریدم.. لذا من ایادی قبلی رو نمیشناسم و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دادم به طرفیت صاحب سند رسمی و دوست خودم که ازش خریدم.. حال دادگاه جلسه گذاشت گفت ایادی قبلی رو میشناسی گفتم من نمیدونم و اطلاع ندارم... ضمنا صاحب سند رسمی هم مجهول المکان هست و تو دادخواست نوشتم فقط اسم و فامیل صاحب سند رسمی هست..... حال دادگاه رای داده که چون من ایادی قبلی را نمی‌شناسم رای به عدم استماع دعوی زده... حال چکار کنم آیا هرکس ایادی قبلی نشناسه باید متضرر شود؟؟ سوال ۱. به چی استناد و چه استدلالی کنم در مرحله تجدید نظر؟؟ ۲. اگر ایادی قبلی رو از جمله اسم و آدرسشون رو پیدا کنم آیا اینطور میتونم رای بیارم با معرفی؟؟ یعنی تو لایحه بنویسمشون با درستون خواندگان از دوباره بنویسمشون؟ ایا چطوری؟؟ درمرحله تجدیدنظر منظورم هست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادگاه به درستی رای را صادر کرده است و اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت و شما برای اینکه بتواند حکم به نفع خود بگیرید باید اسامی تمام ایادی را قید نمایید و همچنین مبایعه نامه های آنان تا صاحب سند را ضمیمه دادخواست خود نمایید .

مطابق قانون برای طرح دعوی الزام به تنظیم سند باید علاوه بر مالک رسمی و فروشنده ، ایادی متعاقبه نیز به عنوان خوانده ذکر شده و معامله آنها با ارائه مدارک اثبات گردد . بدون اثبات وقوع معاملات نمیتوانید الزام به تنظیم سند را بخواهید .

رای دادکاه صحیحا صادر گردیده است

درود
قانونا دادخواست باید به طرفیت ایادی ماقبل باشد. در تجدید نظر نمی توانید اضافه کنید.