از چهارده ام به مدت ۷ روز جواب کارشناسی می آید یا بعد از ده روز؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۱ #64788582

با سلام
دو خواهر بنده به دادگاه درخواست کارشناسی ارثیه پدری مان را داده اند.و بنده وقتی که به سایت الکترونیک قضایی مراجعه کردم.بعد از ذکر جزئیات این گونه نوشته بود مهلت اعلام نظر:۷.ابلاغیه مورخ ۱۴.۱۰.۹۹جهت حضور کارشناس ظرف مدت ۱۰ روزاز تاریخ ابلاغ برای اجرای قرار کارشناسی صادر شد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا نظریه کارشناس به دادگاه واصل شده وبرا شما مدت تعیین شده جهت مطالعه نظریه چناچه اعتراضی نفیا یا اثباتا دارین ارائه دهید

باسلام
تا ده روز از تاریخ ابلاغ کارشناس باید در محل حاضر وکارشناسی را انجام دهد
وتا هفت روز باید نظر خود را به دادگاه ارائه کند و هفت روز توسط کارشناس قابل تمدید است

بین هفت تا ده روز و به درخواست کارشناس قابل تمدید خواهد بود

سلام.این مدت قابل تمدید است البته با درخواست خود کارشناس

سلام. ظرف ده روز به کارشناس ارسال میگردد و کارشناس ظرف هفت روز می باید نظر خود را اعلام نماید.

درود
اگر مهلت ده روزه به کارشناس داده شده است ده روز است انجام موضوع کارشناسی لیکن قابل تمدید می باشد.

سلام مهلت انجام امر توسط کارشناس اصولا تا ۱۰ روز می باشد و البته امکان تمدید مهلت نیز وجود دارد