با این حکم آیا من میتونم اعتراض کنم و اعتراضم باعث حذف حبس میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۲ #64753445

با سلام
بنده طی یک دادنامه به سه ماه حبس تعزیری به جرم خیانت در امانت در حکم مانند زیر درج شده :
درباره اتهام خیانت در امانت با توجه به محتویات پرونده و شکایت شاکی خصوصی گزارش کارشناسی و دلایل بازپرسی برای دفاع از اتهام اتهام انتسابی را محرز و به استناد ماده ۶۷۴ و مواد ۲ و ۱۱ قانون کاهش حبس تعزیری به تحمل ۳ ماه حبس محکوم شدم
آیا شاکی رضایت ندهد مشکلی پیش خواهد آمد؟
ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورتی که شاکی رضایت داد، پرونده مختومه می‌شود.
در صورت عدم رضایت شاکی به استناد قانون کاهش مجازات حبس و هم چنین مواد قانونی مربوط به تخفیف و تعلیق مجازات لایحه تجدید نظرخواهی خود را ثبت نمایید.

با سلام
بهتر است در صورت ممکن ابتداعا اقدام به اخذ رضایت شاکی نمایید و سپس با استناد به رضایت شاکی و با تنظیم لایحه ای استوار جهت اعتراض اقدام بفرمایید تا در صورت ممکن تخفیفات لازمه در مورد حکم شما انجام گیرد

در صورت عدم جلب رضایت شاکی ، مشکلی پیش نیامده و فقط حکم صادره لازم الاجرا خواهد بود . البته با استناد به قانون اخیر کاهش مجازات حبس امکان درخواست تخفیف یا تبدیل مجازات وجود دارد .

سلام ، بدون رضایت شاکی قاعدتا باید حبس رو تحمل بفرمایید

سلام .اگر رضایت دهند پرونده مختومه میشه چون خیانت در امانت اخیرا جرم قابل گذشت شده است