آیا امکانش هست که به مکان جدید نقل مکان کنیم و زمان تحویل خانه و کلید را بگذارم برای زمان دریافت پول ودیعه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #64750098

سلام. مالک بنا به دلایلی درخواست تخلیه ملک چند ماه زودتر از موعد دارد و ما هم قبول کردیم و جایی را هم پیدا کرده‌ایم. اما مالک پول ودیعه را نمی‌دهد. می‌گوید شما بروید و من بعدا پول ودیعه را می‌دهم! با توجه به شناختی که ازشون دارم اگر چنین کاری کنم پول دیگر به دستم نمی‌رسد.
در این مدتی که ملک تخلیه هست بنده دیگر اجاره ای به ایشون ندهم چون قادر به پرداخت دو اجاره نیستم.
مضاف بر اینکه تماس و پیگیری های مکرر ایشان برای تخلیه خانه بدون پول ودیعه در این مدت باعث اذیت و آزار ما شده است.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر توافق شما مکتوب شده باید تخلیه کنید و کلید منزل را تا پرداخت ودیعه از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل کنید ، تا ودیعه به صندوق دولت پرداخت بشه ، اگر توافق مکتوب نیست و یا شاهدی در این مورد وجود ندارد شما منزل را تخلیه نکنید و در موعد اتمام عقد اجاره دوباره کلید را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید تا ودیعه به شما پرداخت شود