به نظر شما راه کار تبرئه شدن من از این اتهام کذب و تکراری چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #64747293

سلام. برادر و خواهر من برای دسترسی به مزرعه موروثی پدری ما تحت تصرف خود از روی مرز مزرعه بنده که یند تک برگ دارم و حق ارتفاغ ندارد رفت و آمد می کردند. البته راه دیگری هم دارند اما این مسیر کوتاه ترین است. اوایل سال برادرم به اتهام ممانعت از رفت و آمد برایم شکایت کذب کرد که برائت خوردم حالا مجددا خواهرم همان شکایت کذب را مطرح کرده با این تفاوت که مزرعه موروثی تحت تصرف غیر قانونی خود را کشت و زرع نکردند تا ضرر و زیان بگیرند و دوم اینکه دو تا شاهد دروغ ارائه داده است. در مقابل من هم سه تا شاهد ارائه دادم و استشهاد محلی کردم و شورای محل تایید کرد که هیچگونه ممانعت و مزاحمتی ایجاد نکرده ام. به نظر شما راه کار تبرئه شدن من از این اتهام کذب و تکراری چیست؟ تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به رای سابق و شهودی که در اختیار دارید استناد نمایید.

میتوانید با استناد به رای سابق و شهودتان رای را به نفع خود بگیرید

سلام. هم به رای قبلی که که برائت گرفته اید استناد کنید وهم به شهودتون.. رای به نفع شما صادر خواهد شد