خرید خودروی سواری بدون پرداخت خلافی امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۱ #64745

باسلام 40روزپیش خودروی رابه صورت قراردادی خریداری کردم مبلغ 23000000میلیون رانقداپرداخت کردم و2000000رابرای فک پلاک وثبت سندنگه داشتم ولی فروشنده برای دادن مدارک ماشین درخواست الباقی پول رانمودومن قبول نکردم واین ماشین مبلغ375000تومان خلافی داردکه فروشنده ازپرداخت ان امتنا می کندمن هم یک اظهارنامه برای اوفرستادم باتوجه به مدت کم تنفیض وکالتی که به من داده است اگر من خلافی ماشین راخودم پرداخت کنم فروشنده می تواندمدعی شودکه چراپرداخت نمودی؟ایامن می توانم مدعی خسارت شوم؟واگرموقع سندزدن برای ثبت سندنیایدچه کاری می توانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دادخواست الزام به ایفای تعهد به طرفیت ایشان تنظیم کنید و مطابق مبایعه نامه و تاریخی که تنظیم شده است بتوانید خسارت را هم از ایشان مطالبه کنید.