آیا راهی هست که مبلغ حکم از پول پیش کم شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #64715389

با سلام یک سال از تاریخ اتمام قرارداد مغازه ای که اجاره کرده بودم میگذرد مغازه تخلیه شده مالک پول پیش اینجانب را نداده برای حساب کتاب هم نیامده و علاوه بر آن اقدام به شکایت در جهت چهار فقره چک بابت اجاره عقب افتاده نموده که حکم قطعی به محکومیت اینجانب بعد از یکسال گرفته به مبلغ ۱۰ میلیون همراه پرداخت خسارت تادیه و تاخیر چکها. حالا سوال این است که با توجه به اینکه مبلغ ۳۵ میلیون پول بنده یک سال است که دست موجر بوده اظهار نامه هم داده ام که موجر پاسخی نداده و در صورتجلسه رسیدگی همین پرونده . اقرار به این امر نموده که مبلغ ۳۵ میلیون پول پیش ما را نداده. بنده دادخواستی بابت استرداد پول پیش نداده ام فقط اظهارنامه داده ام حال با مراجعه به اجرای احکام شورا به بنده گفتند که مبلغ حکم از پول پیش کم نمیشود و شما باید مبلغ حکم را بپردازید و بروید بابت پول پیش دادخواست بدهید .

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید برای پس گرفتن ۳۵ میلیون تومان دادخواست میدادید کما اینکه الان هم می توانید و از تاریخ ارسال اظهارنامه مبنی بر دریافت طلب، می توانید خسارت تاخیر تادییه و هم چنین هزینه ی دادرسی رو در صورت محکومیت طرف مقابل بگیرین.