با این شرایط امکان فسخ این کار و یا امکان شکایت ما از سازندگان هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #64712596

سلام، وقتتون بخیر. در تاریخ ۹۶/۱۱/۱۹ پدر بنده با دو نفر شریک شدن در ساخت و ساز منزل شخصی (کلنگی) متاسفانه در حال حاضر پدر خارج از کشور هستن، اما وکالت به مادر دادن، ولی اصلا راضی به این شراکت نیستیم، ( طبق شواهدی که در متن قرارداد نوشته کلا به ضرر ما هست، و اینکه هیچ تاریخ اتمام کار پروژه ذکر نشده، فقط گفته شده برای فسخ باید مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت کنیم) ولی تمامی بند بند قرارداد به ضرر ما هست.شرایطی که قرارداد بسته شد پدر من از نظر روحی در بدترین شرایط موجود بودن به دلیل بیماری خواهرم که در کما بسر بردن حتی مدارک هم داریم.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فسخ قرارداد در مواردی ممکن است که در قانون پیش‌بینی شده باشد مانند اینکه یکی از طرفین در قرارداد مغبون شده باشد مثلا ملک وی را به نصف قیمت بابت سرمایه‌گذاری محاسبه نموده باشند که در این صورت امکان درخواست صدور حکم بر فسخ قرارداد وجود دارد
در مورد قرارداد مشارکت مذکور شرایط آن باید ملاحظه شود تا بتوان در این مورد اظهار نظر نماید

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و قابل قبول در مورد سوال مطروحه شما بزرگوار بایستی قرارداد تنظیم شده مطالعه گردد تا بتوان موضوعی پیدا نمود تا اقدام به فسخ قرارداد نمایید چون از متن و بندهای این قرارداد اطلاعی در دست نداریم لذا اظهار نظر برای ما سخت میباشد .
موفق باشید